Milyen az a Csatos póthaj?
2016. január 04. írta: Paizs Mona

Milyen az a Csatos póthaj?

Sziasztok Mona vagyok, üdvözöllek Titeket a Csatos póthaj blogon!

 

A cikkekben hétről hétre mindent megmutatok Nektek a csatos póthajakról, pl, hogy hogyan kell felilleszteni, hogyan hord, milyen ápolást igényel, mi a különbség a póthajak között, melyiket érdemes választanod...stb. 

De aki még nem ismeri.... 

Kezdjük azzal, hogy mi is az a csatos póthaj?

A csatos póthaj a legegyszerűbb jelenleg ismert hajhosszabbítási módszer. Speciálisan több hajsorba van felvarrva a póthaj, és a sorokra kicsi 2-3cm lapos csatok vannak erősítve, melyek tartani fogjánk a haj súlyát. A csatocskák belsejében szilikoncsík található, mely erős tartást biztosít a póthaj hordása alatt, így a haj nem fog kiesni, nem fog kicsúszni. A póthaj sorokat a feltupírozott hajtövünkhöz illesztjük, majd végül takaróhajat fésülünk rá, és pár perc alatt kész a láthatatlan és természetes hajhosszabbítás.

És ez a hajhosszabbítás technika biztonságos?

A csatocskák belsejében szilikoncsík található, mely erős tartást biztosít a póthaj hordása alatt, így a haj nem fog kiesni, nem fog kicsúszni. Nyugodtan tehetjük mindennapi tevékenységünket, akár táncolhatunk is benne! Sportoláshoz, erősebb mozgós tevékenységhez inkább fogjuk copfba saját hajunkat és a póthajat.

 

csatos_pothaj_es_parfum.jpg

clip-in-hair-extensions.jpg

 

És milyen frizurák érhetőek el a csatos póthajjal?

Bármilyen! 

Észrevétlen, egyszerű, akkor csatolod fel amikor szükséged van rá, akár minden nap hordod, akár csak alkalmakkor. Készíthetsz vele kiengedett frizurákat, összefogott hajcopfot vagy hajfonatot, melírozhatsz is a póthajjal, hogy a saját hajad ne sérüljön. A végeredmény gyors, hosszú és dús frizura percek alatt otthon elkészíthetően.

clipinhairtrend_csatos_pothaj_hajhosszabbitas.jpg

hullamos_platinaszoke_csatos_pothaj_hajhosszabbitas_clipinhairtrend.jpg

Tetszett a cikk? 

Kommentelj szabadon és ne felejts el követni, hogy a következő cikkek is eljussanak hozzád!

Csodaszép napot! Mona |  csatospothaj.hu |  clipinhairtrend.com

A bejegyzés trackback címe:

https://csatospothaj.blog.hu/api/trackback/id/tr378234622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füredi Brumácska 2016.01.11. 16:37:47

Szia rendelni hogy lehet???

Paizs Mona 2016.01.17. 22:41:58

@Füredi Brumácska: online shopunkban itt tudsz rendelni: csatospothaj.hu
vagy a facebook oldalunkon üzenetben is: www.facebook.com/Csatos.pothaj
süti beállítások módosítása